Nu har vi i många år tränat våra muskler och vår kondition. Men vet du hur du tränar din bindväv?

Denna vävnad som filmen handlar om, har varit min fascination de senaste 10 åren. jag har läst hyllmeter själv och varit iväg i Europa på vidareutbildningar för att stämma av min metod att arbeta med denna vävnad. Idag har jag en behandlingsmetod som fungerar och ger bestående resultat. Jag kan behandla olika grader av skadad bindväv och stärka den för hög prestation och hållbarhet.

Blir du nyfiken? Oavsett om du är hobbyryttare eller tävlingsryttare på hög nivå så har jag effektiva och hjälpsamma verktyg att ge till dig och din häst! Individuellt anpassade för varje ekipage.

Kunskap som gör att du kan nå nya mål på egen hand. Du kan lätt lära dig att behandla bort spänningar och stärka din häst på egen hand. Att öka din och din hästs prestation.


Välkommen att höra av dig!


OBS! Filmen innehåller bilder som kan påverka känsliga tittare, dock är de anatomiska modellerna i plast : )


https://vimeo.com/343507015?ref=em-share0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla